Algemene Ledenvergadering en slagbomen

Geplaatst op 21-10-2016  -  Categorie: 2016  -  Auteur: H.J. Blokzijl

Geachte leden

ALGEMENE LEDEN VERGADERING 18 novenber 2016

Vandaag zijn de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van 18 november aanstaande naar uw brievenbus gezonden.

De stukken vindt u ook als bijlage bij deze email.

De machtigingsbrief per post bevat nog een datumfout die in de bijlage is hersteld.

Mocht u vragen hebben richting de ALV dan verzoeken wij u deze tenminste 2 dagen voor de ALV op papier aan het Bestuur te richten.

Problemen met de slagbomen

Ook op vrijdag de 21e is de firma Pass Toegangssystemen druk bezig geweest met het probleem aan de slagbomen te herstellen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat wij nu weten wat het daadwerkelijke probleem is.

De communicatie met de GSM kaart in de slagbomen is te zwak. Dit is nu grotendeels opgelost door het plaatsen van een extra GSM antenne in de slagbomen. Ook is Vodafone benadert om te werken aan een betere ontvangst op het park. Hierover ontvangen wij binnenkort hopenlijk een positieve oplossing.

Daarnaast blijkt de gebruikte passenscanner die is geleverd een verkeerd nummer te genereren in het systeem. Wanneer u zich dan aanmeldt aan de slagboom met de pas genereert de pas een ander nummer dan is geregistreerd waardoor de pas niet zal werken. Wij werken nog aan een adequate oplossing voor dit probleem en verwachten die volgende week te hebben.

Tot die tijd blijft de slagboom op Park 1 nog even open staan en op Park 2 kan men de afstandsbedieningen nog even blijven gebruiken. Zodra dit is opgelost zijn de brieven op/bij de slagbomen verdwenen en is de boom dicht. Op dat moment kunt u dus de pas gebruiken. Als er een andere oplossing komt dan laten wij u dit weten.

Vriendelijke groet namens het Bestuur