Witte hoeve

april 2012

Geplaatst op 0-60-0-1600  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: H.J. Blokzijl

21 april 2012 Vanaf vandaag vindt u de stukken voor de ALV in uw brievenbus op het park of maandag op uw thuisadres elders. Vergeet niet, wanneer u verhinderd bent op 11 mei, om de machtiging in te vullen. Hebt u niemand die u kunt machtigen dan kunt u altijd het Bestuur, al dan niet met een extra instructie, hiervoor machtigen. Zend de machtiging in ieder geval in als u er niet bij kunt zijn. 

  

20 april 2012 De komende week ontvangt u de uitnodiging voor de ALV van 11 mei aanstaande met daarbij de vergaderstukken. Het is voor het Bestuur erg prettig als vragen uiterlijk woensdag 9 mei, bij voorkeur via email of anders via de brievenbus bij het Bestuur ontvangen zijn. Wij kunnen u dan van een passend antwoord voorzien. Het kan voorkomen dat vragen die op de vergadering gesteld worden niet direct door ons beantwoord kunnen worden. Wij vragen daarvoor uw begrip. 

 

 

11 april 2012 Gisteren is er overleg gevoerd met de firma Guliker over de prijzen voor water, gas en electra. Dit was nodig gezien de stijgende energieprijzen en herziening van onze contractprijzen. Zoals mogelijk bekend lopen wij altijd iets achter op de landelijke ontwikkelingen met onze energieprijzen. 

 

Voor de afrekening maart 2011 tot maart 2012 worden de volgende prijzen gehanteerd: 

 

Electra zal ondanks een lichte stijging voor netbeheer niet verhoogd worden en daardoor op de prijs van € 0,164 per kwh, excl 19 % BTW gehandhaaft blijven. 

Helaas ontkomen we niet aan een verhoging van de gasprijs deze gaat van € 2,08 naar € 2,22 per m3, excl 19 % BTW. Voor het volgende jaar wordt een lichtere verhoging voorzien maar dat is nog afhankelijk van de ontwikkeling van de gasprijzen.  

Daarentegen wordt het water verlaagd van € 1,85 per m3 naar € 1,75 per m3, excl 6 % BTW. Dus dat vangt dan een deel van de verhoging weer op. 

Binnenkort ontvangen wij weer de afrekening van de firma Guliker waarbij bovengenoemde prijzen dus gehanteerd zullen worden.  

 

 

11 april 2012 De containers zijn gisteren weer allemaal geleegd en de groencontainers vervangen zodat we weer gewoon kunnen storten. 

 

7 april 2012  Door verklaarbare omstandigheden zijn de containers afgelopen vrijdag niet geleegd. Hiervoor onze excuses. Dinsdag worden alle containers weer geleegd en zullen er ook weer lege groencontainers geplaatst worden. Wij willen u vriendelijk verzoeken om geen zakken en ander afval los naast de container te plaatsen maar dit even te bewaren tot dinsdag. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.