Witte hoeve

augustus 2012

Geplaatst op 11-08-2012  -  Categorie: 2012  -  Auteur: H.J. Blokzijl

11 augustus 2012 

Per vandaag zijn chalet 31 en 32 van Residence 't Continent verhuurd aan 8 Poolse mederwerkers van een bedrijf uit Nijkerk. Het Bestuur heeft al aangegeven hier fel op tegen te zijn maar kan er niet direct iets aan doen. De huurders voldoen NIET aan de doelgroep van het park van boven de 40 jaar maar door financiële problemen van Topparken / Residence hebben zij tot dezebeslissing moeten komen. Helaas zijn zij hierbij niet in overleg gegaan met het Bestuur. 

 

Het Bestuur wenst uitdrukkelijk te vermelden met deze situatie niet gelukkig te zijn en we zullen zeker proberen de regels zoals deze in het HR en de Splitsingsakte staan te gaan handhaven. 

 

 

De huurders spreken gedeeltelijk Nederlands en per huisje is er een echtpaar met twee collega's. Deze worden bijgestaan door een Nederlandse begeleider uit Nijkerk. Mochten er zich calamiteiten voordoen dan wordt deze begeleider direct door ons ingeschakeld. Bij overlast moeten ze ook direct van het park af. De begeleider heeft ook direct vanochtend alle Parkreglementen met hen doorgenomen dus ze zijn hiermee bekend. 

 

Zolang er geen overlast is kan het Bestuur dus niet direct iets ondernemen maar we zullen dit wel overleggen met onze jurist. Tot zover deze berichtgeving