Besluiten ALV en Omleiding Barneveld

Geplaatst op 20-11-2016  -  Categorie: 2016  -  Auteur: H.J. Blokzijl

Geachte Leden

Algemene Leden Vergadering 18 november 2016

Afgelopen vrijdag zijn de volgende besluiten in de Algemene Leden Vergadering genomen.

1 Goedkeuren Begroting 2017

Met algemene stemmen AANGENOMEN

2 Goedkeuren Huishoudelijk Reglement.

Na enkele kleine tekstuele aanpassingen is ook dit met algemene stemmen AANGENOMEN.

3 Goedkeuren Huishoudelijk Reglement voor Huurders.

Hierover ontstond discussie en dit onderwerp is doorgeschoven naar de voorjaarsvergadering.

4 Voorstel Residence (deel 1 slopen schuur in ruil kavel)

5 Voorstel Residence (deel 2 ontheffen van afspraken)

Zowel punt 4 als punt 5 is met algemene stemmen AFGEWEZEN

Er ontstond best een lange discussie waarna er gestemd werd over het volgende onderwerp.

De Leden verstrekken het Bestuur mandaat om verder te overleggen met Residence 't Continent om tot een goede deal te komen om op die manier een uitspraak van de rechter te voorkomen.

Nadat dit punt duidelijk werd uitgelegd aan de Leden is dit via afroepen van de naam in stemming gebracht.

Er waren totaal 253 van de 414 stemmen aanwezig.

Uitslag stemming 178 voor 73 tegen en en 2 onthouding. Hiermee is het Bestuur dus gemandateerd om te onderhandelen.

De Leden zullen voor 30 november via de Nieuwsbrief worden geinformeerd over de resultaten van deze onderhandelingen.

Verkeersomleiding Barneveld Baron van Nagelstraat in verband met aanleg Harselaartunnel onder het spoor door.

VIa deze link leest u meer over de omleiding welke vanaf 1 januari 2017 aanstaande geldig is voor de duur van 2 jaar.

Vriendelijke groet namens het Bestuur,