december 2014

Geplaatst op 08-12-2014  -  Categorie: 2014  -  Auteur: H.J. Blokzijl

8 december 2014

Binnenkort gaat de Technische commissie, bestaande uit Jan Reffeltrath en Wim Bakker,  samen met de volgende enthousiaste leden: Meindert Huft, Nel Blokzijl, Cor Romijn, Bart van Hoof en Wil van Drunick de lampen van straatlantaarns en wandarmaturen op Park 1 en Park 2 vervangen met energiebesparende Ledlampen.
Een aantal lantaarns zijn niet direct vanaf de weg bereikbaar, maar wel via een kavel.   Wij bedanken die eigenaren bij voorbaat voor hun medewerking.

15 december 2014

De factuur voor de Parkkosten 2015 ontvangt u in de 2e helft van december en dient dan uiterlijk 31 januari 2015 op de rekening van de VvE te worden bijgeschreven. Wanneer u een machtiging heeft aangegeven dan zal deze in de 2e helft van januari 2015 van uw rekening worden afgeschreven. Zorgt u tegen die tijd voor voldoende saldo?

HET BESTUUR WENST ALLE LEDEN FIJNE FEESTDAGEN EN VOORAL EEN GEZOND EN VOORSPOEDIG 2015