Witte hoeve

maart 2012

Geplaatst op 0-60-0-1600  -  Categorie: 2012  -  Auteur: H.J. Blokzijl

 

24 maart 2012 Het maandelijks spreekuur van het Bestuur van 7 april aanstaande is verschoven naar 31 maart aanstaande omdat 7 april voor Pasen valt en het daarom mogelijk lastig is om op het spreekuur langs te komen. Dus spreekuur van APRIL is op zaterdag 31 maart van 15 tot 16 uur. 

 

Verder is het Bestuur natuurlijk altijd aanspreekbaar na telefonische afspraak of per email. 

 

24 maart 2012 Op het nieuwe gedeelte van het park is een sleutel gevonden van de milieustraat. De sleutel is op te halen bij Hennie van de Berg van huisnummer 239. 

 

24 maart 2012  Op de valreep wil het Bestuur, mede naar aanleiding van enkele vragen van enkele leden, u melden dat op het LEDEN gedeelte van de website informatie staat over uw aandeel in de VvE. Dit heeft u formeel nodig voor uw belastingopgave.   

  

17 maart 2012  BELANGRIJKE MEDEDELING 

 

Waarschuwing voor de eigenaren/bewoners die een chalet aan de buitenrand van het oude gedeelte van het park hebben, grenzend aan het natuurgebied de Prinsenkamp. 

 

Wilt u bij het snoeien van uw struiken die aan het hek staan er op toezien dat er geen snoeiafval buiten het hek terecht komt. Velen hebben Taxusstruiken in de tuin. Deze struik is erg giftig voor paarden, koeien, en andere grazers. Wanneer deze dieren ook maar het kleinste stukje Taxus opeten, krijgen zij binnen korte tijd vergiftigingsverschijnselen die gepaard gaan met epileptische aanvallen. Uiteindelijk gaan zij hieraan dood. 

 

Afgelopen week hebben de drie jonge Schotse Hooglanders die regelmatig langs het hek lopen te grazen, snoeiafval van Taxus binnen gekregen en dat met de dood moeten bekopen. 

 

Om te zorgen dat zo’n afschuwelijk voorval nooit meer zal plaatsvinden, rekenen wij dan ook op uw volledige medewerking. 

 

17 maart 2012 Tuinafval containers 

Maandag 19 maart aanstaande zullen wij een speciale groencontainer bestellen voor het oude en nieuwe park. DIt om het dagelijks legen van onze grondcontainer te voorkomen en daarmee voorrijkosten te besparen. 

 

 

03 maart 2012 Vandaag heeft het Bestuur kennisgemaakt met 2 nieuwe eigenaren. 

Het kavel 56 van de familie Vurens is nu verkocht aan de familie Van Hoppe en familie de Jong van kavel 26 heeft dit verkocht aan de familie Van der Haar. In het chalet op kavel 101 is per 1 maart mevrouw Wessel als huurder gestart.  Het Bestuur heeft al deze mensen ontmoet en wenst hen een prettig vertoeven op ons park. 

 

03 maart 2012 Met ons klussenbedrijf Schuit is afgesproken dat hij er voor gaat zorgen dat in alle watermeter putten een zak met isolerend schuim wordt gestopt om bevriezing in de toekomst te voorkomen. Bij het afsluiten van het water of het aflezen van de watermeter behoeft u slechts de zak er uit te halen en na uw werkzaamheden weer terug te plaatsen. Zie dit maar als een stuk services van het Bestuur van de VvE om in de toekomst het risico op vorstschade te voorkomen.  

 

03 maart 2012 Het is erg belangrijk om het Bestuur even te melden wanneer uw huurders het park verlaten of wanneer u nieuwe huurders in uw chalet wilt laten wonen. Zorg ervoor dat het Bestuur dus vooraf wordt geìnformeerd en neem bij vragen contact op met uw VvE.