Witte hoeve

mei 2014

Geplaatst op 15-04-2014  -  Categorie: 2014  -  Auteur: H.J. Blokzijl

15 mei 2014 

Regelmatig ontvangen wij klachten dat de post in de brievenbussenvan Park 1 nat gevonden wordt. Dit komt mede doordat de postbezorging ook in de regen plaats vindt, echter sluiten wij ook niet uit dat het komt doordat de brievenbussen niet geheel waterdicht zijn. Het volgende nieuws zal dan ook waarschijnlijk met blijheid gelezen worden. 

Vandaag is opdracht verstrekt voor het leveren en plaatsen van een brievenbus overkapping die circa 1 meter over de brievenbussen steekt en aan de achterzijde van de brievenbussen is afgeschermd. De oplevering wordt verwacht over ongeveer drie weken. 

 

5 mei 2014 

De Algemene Ledenvergadering gepland op 6 juni in het kantoor van de VvE is bedoeld als eerste oproep van de vergadering.  

Omdat hier meestal te weinig eigenaren bij aanwezig zijn is gekozen voor het kantoor van de VvE en direct een tweede vergadering gepland.  

De daadwerkelijke vergadering vindt nu plaats op vrijdag 27 juni aanstaande. De stukken hiervoor ontvangt u begin juni 2014  

  

5 mei 2014 

Voor de goede orde vermelden wij nog maar eens dat wanneer er voor de VvE werkzaamheden verricht worden zoals in april met de rioolwerkzaamheden is gebeurd dan kan het zijn dat de uitvoerende aannemer stroom of water nodig heeft. Wij hebben met hen afgesproken dat wanneer dit nodig is men dit kan pakken waar het beschikbaar is. Dat betekent dus ook vanaf uw kavel. Tenslotte zijn zij ook voor u aan het werk.  

 

5 mei 2014 

Onlangs heeft u weer de aanslagen van de gemeente Nijkerk ontvangen en hierop heeft u kunnen zien wat de WOZ waarde van uw kavel is. Voor velen van ons betekent dit dat de WOZ waarde naar beneden is bijgesteld.  

Het Bestuur hecht er waarde aan u er op te wijzen dat deze waardevermindering nimmer is te verhalen op de Vereniging van Eigenaars Chaletpark De Witte Hoeve Nijkerk.