NIEUWSBRIEF maart 2019

Geplaatst op 18-03-2019  -  Categorie: 2019  -  Auteur: Henk Blokzijl

GROENCONTAINERS

Inmiddels is het alweer 15 maart geweest en vandaag zijn daarom de grote groencontainers besteld en de eerste is al geplaatst op Park 2. Op Park 1 wordt de container morgen geplaatst. U wordt verzocht struiken en bomen wel klein te maken waardoor er meer groenafval in de containers gestort kan worden. Dus geen hele struiken of bomen en zeker geen tuingrond of grind. ALs u dat wilt dan dient u dat zelf af te voeren naar een milieustraat.

SLAGBOOM PARK 2

De paslezer voor de toegang van de slagboom is vorige week kapot gegaan en moet vervangen worden. Deze is besteld maar dat kan helaas enkele dagen duren. Daarnaast is afgelopen zaterdag de opvangpaal, ondanks de beschermende paal finaal kapot gereden. Wanneer u dit gezien heeft dan verzoekt het Bestuur dit altijd even te melden. Nu ligt de dader op het bekende kerkhof en moeten wij dit met zijn alleen weer betalen.

SCHOUWEN KAVELS

Binnenkort zullen twee bestuursleden alle kavels controleren op onderhoud van het chalet en tuin en aanwezigheid van aanhangers en andere zaken die daar niet horen. Ook wordt gekeken naar illegale bouwsels welke afwijken van het geldende bestemmingsplan Buitengebied Nijkerk. De omvang van het recreatieverblijf (inclusief berging) mag niet groter zijn dan 75m2 met een maximale inhoud van 300 m3. Waar afwijkingen worden geconstateerd zullen die eigenaren door het Bestuur aangeschreven gaan worden waarin een termijn gesteld wordt om de afwijking weg te nemen. Ook zijn een aantal kavels enorm vervuild met afval (stenen en zand of erger). Voer dit af naar een milieustraat a.u.b.

PLANTENBAKKEN PARK 2

De twee plantenbakken bij Park 2 zijn gesnoeid en zullen binnen afzienbare tijd weer netjes en vol planten staan.

PARKEREN BUITEN DE EIGEN KAVEL

Het komt herhaaldelijk voor dat mensen het nodig vinden hun auto buiten hun eigen kavel te parkeren (in het gras van een leeg kavel of langer dan een half uur in de straat). Ook staan er zeer regelmatig meerdere auto's bij een chalet geparkeerd. Wij wijzen er nogmaals nadrukkelijk op dat dit niet is toegestaan en bij geconstateerde overtredingen zullen wij niet schromen de eigenaar een boete op te leggen.

HONDEN UITLATEN

Het is al diverse malen geconstateerd dat er eigenaren zijn die hun hond s'avonds uitlaten op het park.Ook overtedingen hiervan worden direct bij constatering met een boete getrakteerd.

LOSLOPENDE KATTEN

Op verzoek van verscheidene eigenaren wordt u verzocht uw kat(ten) zoveel mogelijk binnen te houden of aangelijnd. Het komt dagelijks voor dat er katten loslopen en hun behoeften doen in andermans (moes)tuin. U zou toch moeten begrijpen dat dit zeer hinderlijk is en er komt, wanneer dit niet verbetert, een moment dat er weer katten gevangen gaan worden, en indien niet gechipt, om ze daarna van het park te verwijderen.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De Algemene Ledenvergadering, uitsluitend toegankelijk voor leden en dus niet voor huurders, staat nu gepland op vrijdag 10 mei aanstaande. De uitnodiging en verder informatie wordt u eind april toegezonden.