Witte hoeve

oktober 2012

Geplaatst op 06-10-2012  -  Categorie: 2012  -  Auteur: H.J. Blokzijl

01 oktober 2012 

Door het Bestuur is vanuit het Huishoudelijk Reglement en de Splisingsakte een extract gemaakt wat heeft geresulteerd tot een speciaal Reglement voor Huurders. Dit nieuwe reglement geldt voor alle huurders en zal op de website onder de opoenbare pagina's te vinden zijn. 

 

03 okober 2012
De firma Te Kloeze en de firma Dusseldorp zijn de afgelopen week bezig geweest met het graven van enkele extra inspectieputten tussen de kavels 93 tot en met 156. Tevens is dit gedeelte van het riool in tekening gebracht zodat eventuele rioolproblemen sneller opgelost kunnen worden. Het riool op het deel van de kavels 1 tot en met 92 zal verder aangepakt i in 2013 terwijl het riool van de kavels op het nieuwe gedeelte van het park in 2014 geheel in tekening gebracht zal worden. Hiervoor is gekozen om de kosten te spreiden.
 

 

03 oktober 2012 

De firma Dusseldorp heeft op 3 oktober het riool op het gehele park preventief doorgespoeld. Dit willen wij in de toekomst twee keer per jaar laten uitvoeren. 

 

03 oktober 2012 

De firma SMink heeft zowel op het oude als nieuwe gedeelte van het park weer een extra container geplaatst waar u uw tuinafval kunt storten. Het zou aardig zijn als gedurende de periode dat deze extra containers er staan de ondergrondse containers voor tuinafval even niet worden gebruikt. Dit voorkomt namelijk extra kosten voor ledigen hiervan. 

 

Voorlopige datum Algemene Ledenvergadering. 

Mits de zaal beschikbaar is en wij alle stukken tijdig kunnen ontvangen en  uitwerken zal de beloofde ALV op 30 november aanstaande plaatsvinden. U wordt daar later nader over geïnformeerd.