Nieuwsbrief juli 2016

Prinsenweg 22, 3862 PW  NIJKERK    Telefoon 0342 - 478 914

Email: info@vvedewittehoeve.nl

Welkom in Nieuwsbrief nummer 29

Graag maken wij u er op attent dat u via de website van de VvE advertenties kunt plaatsen in de rubriek Vraag en Aanbod. Denk hierbij aan overtollige inventaris, verzamelingen, overtollige boeken maar ook uw chalet als u die uw wilt verkopen. U kunt hier ook 1 of meerdere foto's bij plaatsen. Advertenties blijven maximaal zes weken actief en u zal dan ook zelf actie moeten ondernemen om dit te verlengen.

De rubriek Vraag en Aanbod is toegankelijk voor iedereen die de website van de VvE bezoekt echter alleen geregistreerde leden kunnen hier zelf advertenties op plaatsen.

U dient hiervoor wel een inlogcode aan te vragen bij de webmaster van de website en dat kunt u eenvoudig doen via de website.

U ontvangt dan een inlognaam en wachtwoord en vanaf dat moment kunt u uw eigen gegevens wijzigen zoals u geregistreerd staat in het Ledenbestand van de VvE, u kunt dan ook uw persoonlijke gegevens beheren zoals telefoonnummers en emailadressen.

Wij wensen u veel plezier met deze extra functionaliteit van de website en hopen dat het nog beter gebruikt zal worden.

Verhuren van uw chalet

Wist u dat, wanneer U uw chalet verhuurd, U er ook verantwoordelijk voor bent dat uw huurder zich voorafgaand op de ingangsdatum van de verhuur, op de 1ste zaterdag van de maand, tussen 15:00 en 16:00 uur of op afspraak meldt bij het Bestuur om zich in te laten schrijven als bewoner van ons prachtige park.

De nieuwe huurder dient zich altijd te melden met het voorlopig huurcontract zodat wij weten dat U het daadwerkelijk aan die persoon verhuurd en een geldig legitimatiebewijs.

Tevens dient u de huurder te voorzien van het Huishoudelijk Reglement en er op te wijzen dat zij zich daaraan hebben te houden.

Wanneer u dit na laat dan bent u ook verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen die dit heeft.

Wij gaan er vanuit dat u bij verhuur uw eigen sleutels en slagboompas c.q. afstandsbediening aan de huurder ter beschikking stelt.

Wanneer de Vereniging sleutels dient te verstrekken dan kost dit € 25,00 borg per sleutel.

Wanneer de vereniging een slagboompas of afstandsbediening dient te verstrekken dan kost dit € 50,00 borg. Deze borg wordt terugbetaald wanneer deze zaken aan het eind van de huurperiode worden terugbezorgd bij het Bestuur.

SNELHEID OP HET PARK

Regelmatig wordt geconstateerd dat zowel op Park 1 als Park 2 harder dan stapvoets (max 10 km) wordt gereden. Niet alleen dat dit asociaal is maar ook nog reglementair verboden. Doe dit dus vanaf nu niet meer.

GEBRUIK MILIEUSTRAAT

Vorige maand is in de milieustraat Park 1 een camera geinstalleerd welke uitsluitend door de Secretaris kan worden bekeken. Overtreding van de regels in de milieustraat zullen worden onderzocht en altijd leiden tot een boete van minimaal

€ 100,00 per keer. Ook  komt het nog steeds voor dat mensen met de auto naar de milieustraat rijden. Doe dit nu niet want dat bezorgt omwonenden extra overlast. Tevens wordt er buiten de openingstijden van de milieustraat afval wordt weggebracht. Deze tijden zijn niet voor niets ingesteld en bij klachten hierover zullen wij altijd de camera nakijken en volgt een boete van € 100,00

GEBRUIK RIOLERING

Het is het eerste halfjaar al verscheidene keren voorgekomen dat wij het riool hebben moeten laten ontstoppen. Dat dit geen prettig werkje is zult u zich kunnen veronderstellen. Nu is het 14 dagen geleden ook weer gebeurd en de eigenaar van het kavel waarop de verstopte put zich bevond was hier niet echt blij mee. Hij heeft na afloop van de werkzaamheden op zijn kavel 18 tampons, wc papier maar ook maandverband en incontinentieluiers gevonden. Dames en Heren dit hoort echt niet door het toilet gespoeld te worden dus een verzoek is om hier wat zorgvuldiger mee om te gaan.

Zeker voor maandverband en incontinentieluiers geldt dat deze in de vuilnisbak behoren en niet te worden doorgespoeld.

GEBRUIK ELEKTRA

Tot nu toe heeft het Bestuur nog geen actie ondernomen wanneer er een zekering van uw kavel doorgeslagen was. Afgesproken was immers dat de penningmeester dit aan u zou doorberekenen. Echter wij kwamen er, door oplettendheid van een van de eigenaren, achter dat er een te lage spanning aan de kavels werd doorgegeven. Er werd 210 volt i.p.v. 240 volt doorgegeven waardoor er soms zekeringen kapot gingen. Dit euvel is half juni door Liander hersteld. Dit betekent dat wij vanaf 1 juli 2016, wanneer de zekering van uw kavel doorslaat en Liefting moet hiervoor komen, dat de kosten, ongeveer € 23,00, aan u zullen worden doorberekend.

GROENCONTAINER

Vandaag 8 juli 2016 is geconstateerd dat iemand in de groencontainer op park 1 een aantal plastic zakken heeft gedeponeerd. Ook al zit daar tuinafval in wij mogen het zo niet aanbieden aan Smink. Daarom een verzoek aan die bewoner die dit heeft gedaan deze fout vandaag nog te herstellen. In de groencontainer mag uitsluitend los tuinafval en geen aarde,stenen of zand, worden gedeponeerd. Is dit anders dan betalen we een hoger bedrag voor het storten van dit afval.

HONDEN UITLATEN

De afgelopen twee weken zijn  er zo'n vijf klachten binnen gekomen over mensen die hun hond op het park laten plassen of poepen zonder de ontlasting op te ruimen. Iedereen weet dat dit tegen de regels is en dus beboet kan worden. Houd uw hond dan ook kort aangelijnd zodat de hond zijn behoefte pas buiten het park kan doen.

Logo DWH juni 2013